Garanti


Logo _Autobranchen Danmark                          ABD - Forsikring

 

iCar Auto er medlem af AutoBranchen Danmark (Det der tidliger hed D.A.F.) og vi følger naturligvis de regler og retningslinjer er er for handel med biler i Danmark og vi følger naturligvis Købelovens bestemmelser i forbindelse med salg af brugte biler.

iCar Auto ønsker, at du som kunde, skal føle dig sikker ved at handle med os. Derfor vil der på alle bilhandler være 2 års reklamationsret ifølge købeloven §83.

På langt de fleste biler er der også mulighed for at tilkøbe en fejlfri FDM Attest / Brugtbilsattest og der er mulighed for at lave ekstra garanti på 12 eller 24 mdr. gennem nogle af vores samarbejdspartner.

Når du handler brugte biler hos iCar Auto, har du nogle rettigheder, som du ikke har, når du handler bil privat. Du er umiddelbart bedre sikret ved at handle hos en bilforhandler, hvor du er sikret en reklamationsret i henhold til Købeloven.

Beskrivelse af reklamationsretten hos FDM: fdm.dk/købeloven

 

100% Autotjek Forhandler 

Autotjek _blaa Logo

100% Autotjek er et landsdækkende netværk af frie bilforhandlere, der altid giver kunden en professionel og objektiv rådgivning omkring køb/salg af biler. 100% Autotjek er ikke underlagt nogen importørorganisation, og kan derfor frit rådgive kunderne om mærke og model uden særinteresse. Vi leverer alle mærker og modeller – nye som brugte.

Autotjek-Garanti

100% Autotjek giver dig en 12 måneders Autotjek-Garanti, der dækker bl.a. motor, gear og turbo

Servicebog

Bilen bliver altid leveret med tilhørende servicebog og seneste serviceeftersyn ifølge fabrikkens forskrifter. Hvis bilen har elektronisk servicebog, bliver en udskrift af bilens opdaterede servicehistorie vedlagt.

 

GarantierUdover de 12 måneders garanti på motor, gear og turbo, får du fuld kilometergaranti og garanti mod skjult restgæld. Forhandleren følger også altid købelovens bestemmelser. Hvis bilen skal have lovmæssig service i garantiperioden, skal du foretage service på et 100% Autotjek-værksted for at opretholde garantien. Når du køber bilen, giver forhandleren dig de præcise bestemmelser for, hvad garantien omfatter.

Aflevering

Du får altid leveret bilen klargjort kosmetisk og mekanisk samt med en uvildig 100% Autotjek brugtbilstest.

Det vigtigste hos 100% Autotjek er at tilbyde:

  • Sikkerhed og tryghed i handlen
  • Stort udvalg af kvalitetsbiler
  • Veluddannede fagfolk og høj personlig service
  • Totalleverandør inden for biler
  • Alle mærker og modeller - nye og brugte

Fem simple budskaber med stor betydning, som vi alle arbejder med i vores bestræbelser på, at skabe den bedste oplevelse, når du køber ny eller brugt bil hos 100% Autotjek.

Søger du en nyere brugt person- eller varebil, er 100% Autotjek forhandler det rigtige sted at lede. Takket være et stort udvalg, er chancen for at finde den rigtige bil meget stor.

Finder du alligevel ikke præcis den bil du søger i vores store udvalg, anbefaler vi dig at kontakte din lokale 100% Autotjek forhandler. Vi har altid flere hundrede biler på vej ind, og vi skaffer også alle mærker og modeller.

Vi tilbyder endvidere en af markedets mest attraktive finansieringer til alle vore biler, og går du med tanker vedr. leasing kan vi også tilbyde det - til både privatleasing og erhvervsleasing. Så her er endnu en grund til at kontakte os.

 

***

 

Engros

Afhentning eller engrostilbud sælges uden garanti, og KUN til personer med CVR. Nr.

 

Åbningstider


 

ÅBNINGSTIDER: 

 

Mandag - Fredag   10.00 - 17.00 

Lørdag                   Lukket

Søn- & Helligdage  11.30 - 15.00 

 

RING - Ví er til at tale med!

TLF: 78 70 20 00

 

Peter Woetmann - 78 70 20 01

Tommy Hougaard - 78 70 20 02

Dennis Christensen - 78 70 20 03

Udviklet af Bilinfo