Se vores åbningstider for julen HER │ Gældende fra d. 23 december

Erhvervsleasing

iCar tilbyder leasing til et hvert behov

Hos iCar Auto tilbyder vi finansiel privatleasingerhvervsleasing, og splitleasing gennem Unico Leasing A/S og AL Finans.
Igennem de sidste 5-6 år har vores andel af leasingkunder været støt voksende.

Vi har mulighed for at rådgive dig gennem hele processen, fra de første spørgsmål om leasing, og til vi sammen har fundet den bil du drømmer om. Vores store netværk i Danmark og Tyskland gør det ofte muligt at finde bilen sammen med dig ved første møde her i forretningen.

Hvorfor vælge erhvervsleasing?

Har du nogle spørgsmål eller ønsker du at høre mere om fordelene ved erhvervsleasing? Du er altid velkommen til at tage kontakt til os på tlf. 78 70 20 00 eller benytte dig af kontaktformularen. Du kan også komme altid komme forbi til en uforpligtende snak på vores adresse Marienlystvej 16A i Silkeborg.

Hvad er erhvervsleasing?

Erhvervsleasing er en fleksibel måde hvorpå du og dine medarbejdere kan få adgang til en erhvervsbil. Hos iCar finder du et flot udvalg af premium biler med topklasse ekstraudstyr. Har vi ikke de rette biler til jer lige nu, er vi gerne behjælpelige med at fremskaffe dem via vores netværk i ind- og udland.

Vi samarbejder med Carta Autofinans A/S, som sørger for, at I får et skræddersyet leasingtilbud tilpasset jeres virksomhed i forhold til løbetid, leasingydelse og udbetaling.

Fordele ved erhvervsleasing:

Operationel leasing

Operationel leasing giver oftest den største økonomiske sikkerhed og fleksibilitet, da I slipper for alle de ekstraudgifter, der kan være forbundet med at eje en bil. 

Ved denne leasingform har vi ansvaret for alle driftsudgifterne. I betaler et engangsbeløb ved udlevering af bilen efterfulgt af en fast månedlig ydelse i leasingperioden. 

Aftalen skræddersyes altid ud fra jeres behov. Efter endt leasingperiode afleverer I blot bilen tilbage til os, hvorefter I frit kan vælge, om I ønsker at erhvervslease en ny bil. Vi er ansvarlige for bilens restværdi, og I slipper derfor for usikkerheden omkring bilens værdi efter endt leasingperiode.

Fordele ved at vælge en operationel leasingaftale:

Finansiel leasing

Finansiel leasing er oftest en billigere og mere simpel måde at erhvervslease bil på. Ved finansiel leasing har I som virksomhed ansvaret for alle driftsudgifter til reparationer, vedligehold, service m.m., hvorfor en finansiel leasingaftale typisk har en lavere månedlig ydelse end en operationel leasingaftale.

Efter endt leasingperiode har I også ansvaret for bilens restværdi. Vi beregner derfor en realistisk restværdi af bilen efter endt leasingperiode på baggrund af det aktuelle marked, bilens stand og udstyrets kvalitet.

Fordele ved at vælge en finansiel leasingaftale:

Har du brug for hjælp?

Ring til os på tlf. 78 70 20 00 eller skriv til os herunder

Åbningstider

Julen 2023

23. december
24. december
25. december
26. december
27. december
28. december
29. december
30. december
31. december
01. januar
02. januar

Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
10:00 – 15:00
10:00 – 15:00
10:00 – 15:00
Lukket
Lukket
Lukket
09:00 – 16:00

Beregn byttepris

Service overholdt

Book prøvetur