Se vores åbningstider for pinsen her

Garanti og forsikringer

En tryg handel hos iCar Auto

Vi ønsker, at du som kunde hos iCar Auto, skal føle dig helt tryg, når du handler bil med os. Derfor er du naturligvis sikret 2 års reklamationsret på din bilhandel hos os i henhold til købeloven §83. Derfor er du også bedre stillet ved at handle brugt bil hos en bilforhandler frem for en privat sælger, hvor du ikke på samme måde er sikret reklamationsret i henhold til købeloven.

På langt de fleste af vores biler, er der lavet en brugtbilsattest. Derudover er der mulighed for at tilkøbe en drift forsikring på bilen, samt ekstra garanti og forsikringer gennem vores dygtige og erfarne samarbejdspartnere.

AutoBranchen Danmark

iCar Auto er medlem af AutoBranchen Danmark. Autobranchen Danmark repræsenterer bilforhandlere, bilværksteder samt autolakerer i hele Danmark. For at være en del af Autobranchen Danmark, skal man som bilforhandler kunne dokumentere, at man har en god og veldrevet forretning, god forretningsskik samt drive forretning i velegnede lokaler. 

Det betyder, at du som kunde er sikret, at du handler med en professionel forhandler, som er underlagt de normer og regler, der er med til at at sikre bilkøbere en god og sikker handel. Læs mere om Autobranchen Danmark her.

CarGarantie

Vi sælger primært nyere, brugte biler af høj standard. Derudover er alle vores biler grundigt tjekkede og klargjorte, inden nøglerne afleveres til deres nye ejer. 

Skulle der imod vores forventning alligevel opstå en uventet situation, der kræver en tur forbi et værksted, har vi valgt at samarbejde med CarGarantie.

CarGarantie har i mere end 50 år været én af de førende og mest erfarne forsikringsspecialister inden for bilbranchen i Europa. Vælger du en forsikring fra CarGarantie, vil du være godt sikret mod langt de fleste uforudsete udgifter, hvis din nye, brugte bil skulle kræve en tur på værksted. Du kan vælge mellem forskellige typer forsikringer alt efter dine ønsker og behov. Du kan læse meget mere om CarGaranties forsikringer her

100% Autotjek

iCar Auto er medlem af 100% Autotjek. 100% Autotjek består af en række landsdækkende, frie bilforhandlere, som alle skal opfylde en række krav for at blive certificerede og være en del af samarbejdet. 

100% Autotjek kan anses som brugtbilbranchens kvalitetsstempel, da samarbejdet er skabt for at give dig ekstra tryghed, når du handler brugt bil.

Når du handler med en forhandler, der er medlem af 100% Autotjek, er du sikret:

Hos iCar Auto tilbyder vi en attraktiv garantiforsikring på 12-36 mdr. igennem 100% Autotjek, som blandt andet dækker motor, gear og turbo. Læs mere om 100% Autotjek her.

AutoConcept

Vi samarbejder med AutoConcept, som har mere end 20 års erfaring inden for garantiforsikringer. Vælger du en garantiforsikring fra AutoConcept, får du én af markedets bedste og mest fleksible garantiforsikringer, så du undgår bekymringer om uventede reparationer og omkostninger. 

En garantiforsikring fra AutoConcept giver dig tryghed og fleksibilitet og indebærer blandt andet:

Ønsker du at vide mere om AutoConcepts fordelagtige garantiforsikring, kan du læse meget mere lige her

Har du brug for hjælp?

Ring til os på tlf. 78 70 20 00 eller skriv til os herunder

Åbningstider

Pinse 2024

Lørdag
Søndag Pinsedag
Mandag 2. Pinsedag

Lukket
12:00 – 15:00
12:00 – 15:00