Se vores åbningstider for pinsen her

Finansering

Finansering af din næste bil

Hos iCar Auto hjælper vi dig gerne trygt igennem processen, hvis du ønsker at finansiere din bil med et lån. Vi har nøje udvalgt vores samarbejdspartnere, Santander Consumer Bank og AL Finans, da de tilbyder nogle af markedets mest fordelagtige og fleksible billån. Vi rådgiver dig gerne i de mange variationer af billån samt løbetid, så vi sammen finder den mest optimale finansieringsløsning for dig.

fordele ved finansiering

Ønsker at høre mere om dine muligheder eller har spørgsmål til finansieringen af dit næste bilkøb hos iCar Auto? Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 78 70 20 00 eller via vores kontaktformular. Du er også altid velkommen til at kigge forbi vores adresse Marienlystvej 16A i Silkeborg til en uforpligtende snak.

Santander Consumer Bank

Santander Consumer Bank er førende på det danske marked indenfor billån. Derfor er du oftest sikret nogle af de mest konkurrencedygtige priser og lånevilkår på markedet, når du vælger at finansiere din bil herigennem. Hos Santander får du et fleksibelt og billigt billån med masser af tryghed. Ansøgningsprocessen om et billån hos Santander er enkel og kan være klar på få minutter. 

Vælger du at finansiere din bil gennem Santander, får du blandt andet:

AL Finans

AL Finans er et datterselskab af Arbejdernes Landsbank og har eksisteret siden 1935. AL Finans tilbyder fordelagtige finansieringsløsninger og har specialiseret sig særligt inden for lån til biler, motorcykler og campingvogne. Du kan derfor helt trygt vælge at finansiere din bil gennem AL Finans. 

Der er flere fordele ved at vælge et billån gennem AL Finans, blandt andet får du:

Har du brug for hjælp?

Ring til os på tlf. 78 70 20 00 eller skriv til os herunder

Åbningstider

Pinse 2024

Lørdag
Søndag Pinsedag
Mandag 2. Pinsedag

Lukket
12:00 – 15:00
12:00 – 15:00