Se vores åbningstider for pinsen her

Privatleasing

iCar Auto tilbyder leasing til ethvert behov

Hos iCar Auto tilbyder vi finansiel privatleasingerhvervsleasing, og splitleasing gennem Carta leasing.
Igennem de sidste 5-6 år har vores andel af leasingkunder været støt stigende.

Vi har mulighed for at rådgive dig gennem hele processen, fra de første spørgsmål om leasing, og til vi sammen har fundet den bil du drømmer om. Vores store netværk i Danmark og Tyskland gør det ofte muligt at finde bilen sammen med dig ved første møde her i forretningen.

Hvorfor vælge privatleasing?

Har du nogle spørgsmål eller ønsker du at høre om flere fordele ved privatleasing? Du er velkommen til at tage kontakt til os på tlf. 78 70 20 00 eller benytte dig af kontaktformularen. Du kan også komme altid komme forbi til en uforpligtende snak på vores adresse Marienlystvej 16A i Silkeborg.

Hvad er privatleasing?

Privatleasing er blevet en ekstremt populær måde at have en bil tilgængelig på, hvilket særligt skyldes den fleksibilitet, det giver. Privatleasing er desuden et rigtig godt alternativ til et kontant bilkøb eller et traditionelt billån, da du undgår at betale en stor udbetaling samt har en fast ydelse hver måned.

Hos iCar Auto tilbyder vi privatleasing af premiumbiler inden for flere forskellige bilmærker- og modeller med højt udstyrsniveau. Har vi ikke din drømmebil lige nu, hjælper vi meget gerne med at finde den til dig gennem vores samarbejdspartnere i Danmark og resten af Europa.

Vi tilbyder leasing og finansiering gennem vores erfarne samarbejdspartner, Carta Autofinans A/S, hvor du får et skræddersyet leasingtilbud, der passer til dig.

Når du vil privatlease en bil, findes der overordnet to måder at lease en bil på – operationel leasing og finansiel leasing. Hos iCar Auto tilbyder vi begge former.

Fordele ved privatleasing:

Operationel leasing

Operationel leasing giver ofte den største sikkerhed og fleksibilitet, da du slipper for alle de økonomiske bekymringer, der kan være forbundet ved at eje en bil, da vi har ansvaret for alle driftsudgifterne. Du betaler et engangsbeløb ved udlevering af bilen og efterfølgende et fast månedligt beløb i leasingperioden. 

Efter endt leasingperiode afleverer du blot bilen tilbage til os, hvorefter du har mulighed for at lease en ny bil. Vi er ansvarlige for bilens restværdi og du slipper derfor for usikkerhed omkring bilens værdi efter leasingperioden.

Fordele ved at vælge en operationel leasingaftale:

Finansiel leasing

Finansiel leasing er oftest en billigere og mere simpel måde at lease bil på. Ved at vælge denne løsning, kan det sammenlignes med at finansiere bilen gennem os, hvilket kan være et godt alternativ til et traditionelt billån. Ved finansiel leasing har du ansvaret for driftsudgifterne til reparationer, vedligehold, service m.m., hvorfor en finansiel leasingaftale typisk har en lavere månedlig ydelse end en operationel leasingaftale.

Efter endt leasingperiode har du ansvaret for bilens restværdi. Vi beregner en realistisk restværdi af bilen efter endt leasingperiode på baggrund af det aktuelle marked, bilens stand og udstyrets kvalitet.

Fordele ved at vælge en finansiel leasingaftale:

Har du brug for hjælp?

Ring til os på tlf. 78 70 20 00 eller skriv til os herunder

Åbningstider

Pinse 2024

Lørdag
Søndag Pinsedag
Mandag 2. Pinsedag

Lukket
12:00 – 15:00
12:00 – 15:00