Se vores åbningstider for pinsen her

Splitleasing

iCar tilbyder leasing til et hvert behov

Hos iCar Auto tilbyder vi finansiel privatleasing, erhvervsleasing, og splitleasing gennem Unico Leasing A/S og AL Finans.
Igennem de sidste 5-6 år har vores andel af leasingkunder været støt voksende.

Vi har mulighed for at rådgive dig gennem hele processen, fra de første spørgsmål om leasing, og til vi sammen har fundet den bil du drømmer om. Vores store netværk i Danmark og Tyskland gør det ofte muligt at finde bilen sammen med dig ved første møde her i forretningen.

Hvorfor vælge splitleasing?

Har du nogle spørgsmål eller ønsker du at høre mere om fordelene ved splitleasing? Du er altid velkommen til at tage kontakt til os på tlf. 78 70 20 00 eller benytte dig af kontaktformularen. Du kan også komme altid komme forbi til en uforpligtende snak på vores adresse Marienlystvej 16A i Silkeborg.

Hvad er splitleasing?

Ønsker du at bruge din bil til både erhverv og privat kørsel? Så kan splitleasing være en attraktiv løsning for dig. Vælger du en splitleasingaftale, vil bilens omkostninger deles op mellem virksomhedens og det private forbrug.

Splitleasing fungerer som en deleordning, der gør det muligt for arbejdsgiver og medarbejder at deles om leasingaftalen samt driften af bilen. Omkostningerne bliver fordelt ud fra, hvor mange kilometer I hver især kører i bilen. 

Fordele ved at vælge en splitleasingaftale:

Har du brug for hjælp?

Ring til os på tlf. 78 70 20 00 eller skriv til os herunder

Åbningstider

Pinse 2024

Lørdag
Søndag Pinsedag
Mandag 2. Pinsedag

Lukket
12:00 – 15:00
12:00 – 15:00