Se vores åbningstider i påsken her

iCar Auto i Silkeborg

Kontakt os for en uforpligtende snak

Du er altid velkommen ringe for en uforpligtende snak på tlf. 78 70 20 00 eller via kontaktformularen. Du er også velkommen til at besøge vores bilhus til en kop kaffe på vores adresse Marienlystvej 16A i Silkeborg. 

Vores baggrund

iCar Auto blev etableret i 2009 af Tommy og Peter. Efterfølgende blev Kristian en del af holdet og i dag består iCar Auto af fire ansatte. Vores forretning er beliggende i nyere lokaler i Virklund, som blot er et stenkast fra bilbyen Silkeborg. Vi sælger samt tilbyder leasing af nyere, brugte biler, som oftest ikke har mere end  1 til 6 år på bagen. 

Vi bestræber os på at have et unikt udvalg af kvalitetsbiler med udstyr af høj kvalitet. Vi har særligt kompetencer indenfor mærkerne Volvo, BMW, Audi, Mercedes og VW. Har vi ikke din drømmebil iblandt vores sortiment lige nu, kan vi højst sandsynligt fremskaffe den via vores solide netværk i ind- og udland. 

Vores klare filosofi med forretningen har siden begyndelsen været at finde de helt rette biler til vores kunder. Vi mener, at vi har opnået succes, når vi handler med vores kunder 2. gang, hvilket der heldigvis er mange af vores kunder, der har valgt at gøre – og det er vi rigtig taknemmelige for. Vores primære mission er at yde den bedst mulige service til vores kunders tilfredsstillelse, så vi kan handle biler sammen de næste mange år.

Vores samarbejdspartnere

Alle vores biler kan leveres med brugtbilsattest. Vi giver naturligvis kilometer-garanti samt garanti mod restgæld. iCar Auto er desuden medlem af AutoBranchen Danmark, som er din garanti for en sikker og professionel bilhandel. Derudover har iCar Auto siden 2016 været medlem af 100% Autotjek. Du kan læse mere om dine muligheder for garanti og forsikringer lige her.

Hos iCar Auto har vi også valgt at indgå en række samarbejdsaftaler med nøje udvalgte værksteder i tilfælde af, at din bil får behov for reparation eller service. Knudlund Autosupport står for professionel service og vedligehold på alle vores biler. Skulle du får brug for et værksted efter køb af bil hos os, samarbejder vi med værksteder i det meste af landet, så du ikke behøver at køre tilbage til Silkeborg. Vi har desuden valgt at samarbejde med finansieringsselskaberne Santander Consumer Bank og AL Finans. Derfor har vi også mulighed for at tilbyde dig eller din virksomhed en attraktiv finansieringsløsning eller en leasingaftale i samarbejde med Carta Autofinans A/S. 

Har du brug for hjælp?

Ring til os på tlf. 78 70 20 00 eller skriv til os herunder

Åbningstider

PÅSKEN 2023

23. marts
24. marts
25. marts
26. marts
27. marts
28. marts
29. marts
30. marts
31. marts
01. april
02. april

Lukket
12:00 – 15:00
09:00 – 16:00
09:00 – 16:00
09:00 – 16:00
Lukket
Lukket
Lukket
11:00 – 15:00
11:00 – 15:00
09:00 – 16:00